06 20 360 5050 info@sasinno.hu
Ingatlan és közműfejlesztés

Ipari ingatlan- és közműfejlesztés

 

Pusztából ipari terület!

Több mint tíz éve kínálunk komplex energiahatékonysági és közműfejlesztési megoldásokat önkormányzatok és gazdálkodó szervezetek számára. Hátterünk több mint 20 éves szolgáltatói tapasztalat, számos sikeres projekt: a gazdasági ingatlanokhoz kapcsolódó tervezéstől az energiagazdálkodáson át a teljes ipari infrastruktúra kialakításáig.

Munkánkkal időt és pénzt takarítunk meg Önnek, és hozzájárulunk ahhoz, hogy ingatlanbefektetése mihamarabb jövedelmező vállalkozássá váljon.

Legfontosabb partnereink:

Beruházók

Stratégiai befektetők

Bankok, pénzintézetek

Ipari parkok tulajdonosai és fenntartói

Önkormányzatok

Termelő vállalkozások

Ingatlantulajdonosok

Szolgáltatásaink a tervezéstől üzemeltetésig

Zöldmezős beruházások

Komplett műszaki menedzsment a telekalakítástól a geodéziai munkákon és közművek tervezésén át az ingatlan nyilvántartási bejegyzésig majd a megvalósításig… és az üzemeltetésig.

Meglévő ipari területek

Teljeskörű műszaki menedzsment a közműfejlesztéstől a energiahatékonysági tanácsadáson át a bővítési projektek tervezési és engedélyeztetési, adminisztrációs folyamatáig…. és az üzemeltetésig.

Egyéb ingatlanfejlesztések

Ingatlanfejlesztési stratégia kidolgozása, ipari területek és műszaki telephelyhek üzemeltetése, társasházak, lakóparkok fejlesztése, projektmenedzsmentje.

Amiért megéri velünk dolgozni:

R

Több mint 20 éves szakmai tapasztalatunk és naprakész ismereteink alapján megvalósítási javaslatokkal segítjük partnereinket.

R

A megadott fejlesztési irányokhoz és szempontok alapján elkészítjük a szükséges engedélyes és kiviteli terveket.

R

Teljes felelősséggel kezeljük a szükséges ingatlanjogi procedúrát a telekalakítástól, kivonáson át az átminősítésig.

R

Szakértőként, projektgazdaként és fővállalkozóként koordináljuk a kivitelezést, a projekt átvilágításától az átadásáig.

R

Időt takarítunk meg az ügyintézésben, tudjuk, hogy melyik hatóság, illetve szolgáltatóhoz érdemes fordulni.

R

Támogatjuk a beszerzési eljárások kiírását és lebonyolítását.

A projekt átadása után vállaljuk a telephely üzemeltetését is.

Rólunk mondták

Tíz éve dolgozunk együtt a SAS-INNO Kft. szakembereivel. Ők végzik a napi energetikusi tevékenységet cégcsoport valamennyi tagjánál, kifogástalan minőségben. A profi energiahatékonysági intézkedéseknek köszönhetően költség optimumon működünk. Az egyedi költségcsökkentő projektek tervezését és kivitelezését is a SAS-INNO Kft. végezte, ezekkel hosszú távon nagyon jelentős energia költség megtakarítást tudunk elérni. Csak ajánlani tudom partnerként a céget. Ács József

Ügyvezető, MAUS Kft.

A SAS-INNO Kft- szakértőit különösen bonyolult, az energiaszolgáltatók és Társaságunk együttműködését érint ügyekbe szoktuk bevonni állásfoglalás kialakítására és ügyintézésre, immár sok éve. Eddig teljes megelégedésünkre szolgált az együttműködés, továbbra is fenn fogjuk tartani a kípcsolatot. Minden cégnek ajánlom, rendkívül hasznos és korrekt partnereket ismertünk meg a SAS-INNO Kft. munkatársaiban. Nagy Endre

Főenergetikus, Coop Szeged Zrt.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Telefonszámunk:

06 20 360 5050

E-mail címünk:

info@sasinno.hu

Írjon nekünk!

5 + 1 =