06 20 360 5050 info@sasinno.hu

L-Plusz Szolgáltatáscsomag

Az üzemeltetést NEM érdemes a szerencsére bízni! Bármilyen kis rendszerről vagy hatalmas létesítményről legyen szó, annak üzemeltetése, karbantartása egy tudatos, alaposan megtervezett, ütemezett feladatsornak kell lennie, ha a problémákat megelőzni akarja és nem utólag kezelgetni.

Ráadásul minél nagyobb egy ingatlan/létesítmény, mindez hatványozottan igaz. Nagyobb területek vannak, nagyobb rendszerek szükségesek az üzemeltetéshez, mindennek pedig az a következménye, hogy egyre nagyobb lesz az esélye egy esetleges probléma bekövetkezésének, ha nem végzi el rendszeresen és időben a megfelelő karbantartási feladatot.

   • Eredménye van a tudatos üzemeltetésnek!
   • A problémák nagy részét meg lehet előzni!
   • Optimalizálni kell az üzemeltetési rendszert és a környezetet!
   • Önnek NEM kell időt és energiát pocsékolnia az üzemeltetésre, karbantartásra, különböző műszaki problémák helyreállítására, mert megoldjuk Ön helyett!

Egy épület, ingatlan vagy létesítmény üzemeltetése, karbantartása során elengedhetetlenül fontos – hacsak évek múltán is, ha új építményről, létesítményről van szó – az állagmegőrzés vagy egy esetleges fejlesztés. Ezek során vagy felújítani kell, vagy átépíteni, vagy egy teljesen új létesítményt kell létrehozni.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Telefonszámunk:

06 20 360 5050

E-mail címünk:

info@sasinno.hu

Írjon nekünk!

8 + 9 =