06 20 360 5050 info@sasinno.hu
energetikai tanácsadás

Létesítményüzemeltetés

Létesítményüzemeltetés = Minden, ami a gazdálkodó szervezet fő tevékenységét segíti

A létesítményüzemeltetés az a szervezeti funkció, amelynek feladata az, hogy optimális szinten biztosítsa a megrendelő intézmény létesítményüzemeltetési szolgáltatások iránti szükségletének kielégítését, azaz az intézmény, vagy szervezet fő tevékenységének zavartalan működését.

Miért érdemes igénybevenni energetikai tanácsadásunkat?

energetikai tanácsadás

Hozzájárulunk az Ön vállalkozásának sikeréhez azzal, hogy értékes munkaórákat szabadítunk fel.

energetikai tanácsadás

Tökéletes tisztaság mellett csak a cége alaptevékenységére kell koncentrálnia.

energetikai tanácsadás

Részletes javaslatokat, terveket készítünk és ellátjuk a projektmenedzsment feladatokat.

Szolgáltatásunk csoportjai

L-Bázis

Bármely vállalkozás, intézmény hatékony működtetéséhez fontos annak pozitív megítélése, hogy Ügyfelei amint meglátogatják irodáját vagy telephelyét, esetleg igénybe veszik mosdóit, mellékhelyiségeit, rendezett, tiszta környezettel találják szembe magukat, kellemes érzésekkel távozzanak onnan.

L-Plusz

Bármilyen igény felmerül ingatlanával vagy telephelyével kapcsolatban, segítünk Önnek! Ha hosszú távon gondolkodik – legyen szó egy “egyszerű” magán tulajdonról, céges bérleményről vagy vállalati létesítmény-arzenálról – mindenképpen biztosíthatom, hogy Ön most jó helyen jár!

L-Max

Az energiabeszerzés és energiafelhasználás optimalizálása
Az energiaköltségek minimalizálása
Szakhatósági vizsgálatok
Felújítás, kivitelezés: építészet, épületgépészet, IT és kommunikáció.

Velük már dolgoztunk

Rólunk mondták

Tíz éve dolgozunk együtt a SAS-INNO Kft. szakembereivel. Ők végzik a napi energetikusi tevékenységet cégcsoport valamennyi tagjánál, kifogástalan minőségben. A profi energiahatékonysági intézkedéseknek köszönhetően költség optimumon működünk. Az egyedi költségcsökkentő projektek tervezését és kivitelezését is a SAS-INNO Kft. végezte, ezekkel hosszú távon nagyon jelentős energia költség megtakarítást tudunk elérni. Csak ajánlani tudom partnerként a céget.

Ács József

Ügyvezető, MAUS Kft.

A SAS-INNO Kft- szakértőit különösen bonyolult, az energiaszolgáltatók és Társaságunk együttműködését érint ügyekbe szoktuk bevonni állásfoglalás kialakítására és ügyintézésre, immár sok éve. Eddig teljes megelégedésünkre szolgált az együttműködés, továbbra is fenn fogjuk tartani a kípcsolatot. Minden cégnek ajánlom, rendkívül hasznos és korrekt partnereket ismertünk meg a SAS-INNO Kft. munkatársaiban.

Nagy Endre

Főenergetikus, Coop Szeged Zrt.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Telefonszámunk:

06 20 360 5050

E-mail címünk:

info@sasinno.hu

Írjon nekünk!

6 + 6 =